tiistai 31. joulukuuta 2013

Treeni vuosi 2013

Vuosi 2014 kolkuttaa jo ovella, mutta sitä ennen yhteenveto meikäläisen treeneistä vuodelta 2013. Olen siis käyttänyt heiaheia palvelua. itse tykkään tosi paljon, helppo kirjata treenit ylös yhteenpaikkaan!

Niin kuin kohta voitte huomata, aika futis painotteinen vuosi takana, niin kuin kuuluukiin! Vajaat kaksisataa tunti! xD Alkuvuodesta alkoi taas treenit pyöriä, ja maaliskuuhun asti on määrä on vaan kasvanut. Taisi maaliskuussa koulussa pelkästään olla jo seitsemän tuntia liikuntaa, ja päälle futis treenit. Huhti- ja toukokuun alku menivät pilalle polven takia. Yksikin viikko meni pelkästään juuri ja juuri kävellessä.

Itseäni silmään pistää kesä kuukaudet. Pelkät futis treenit, ei mitään muuta! Heinäkuussa tosin oli fyysisesti rankka työ. Mutta silti! Tähän tulee kyllä muutos ensi vuonna! Lokakuussa polven leikkaus, ja siinä meni se kuukausi. Marras- ja joulukuu on mennyt aikalailla salilla ähertäessä.

Sairaana sairaana olen ollut päivän! Lokakuun merkinnät ovat polvesta. Onneksi olen pysynyt terveenä, en oikeastaan muista milloin olisin viimeksi ollut kunnolla kipee. Ei sillä että kipee haluisin olla! xD

Futikseen vielä liittyen, käytän miCoach palvelua. Joka on siis pieni "palikka" joka laitetaan lenkkareihin tai nappisten pohjallisen alle. Futikseen on kertynyt sellaiset noin 300km. Ja huippu nopeus oli 26.21km/h. 


Kaikki lajit vuonna 2013



Hyvää uutta vuotta 2014 kaikille! =)






2 kommenttia:

  1. hei mistä noita miCoacheja saa ja paljonko maksaa :o ?

    VastaaPoista
  2. Itse oon ostanut omasni, Duosportista. mutta isoimmissa Intersporteissa on kanssa myyty. Maksoi sellasen 60-70e. =) Huomaa että sulla tarvii olla adidaksen nappikset, joissa on valmiina kolo toisessa kengässä!

    VastaaPoista